Cégünkről

Bemutatkozás

Cégtörténet

Az ANLOMA Kft kizárólag magyar tulajdonú cég. Cégünk egy 1992-ben indított egyéni vállalkozás sikeres folytatásaként jött létre 2013-ban. Az ANLOMA név furcsának tűnik egy építőipari cég részére, de a magyarázat egyszerű. A családunk három gyermekének kezdőbetűit tartalmazza, jelezve a családi kötődést. Anna, Lóránt és Mária, családunk jövőjét viszik tovább, úgy ahogy a cég is az építőipari kötődést hivatott továbbvinni. A cég alapítója Papp Gyula építőmérnök, a folytonosságot Papp Lóránt építőmérnök biztosítja.

Tevékenységünk a tervezéstől az épület átadásáig terjed, a lakóépületektől az ipari vagy mezőgazdasági épületeket beleértve.

Cégünk szlogenje: „A minőség nem alku tárgya!”

A szlogen betartása feltételezi a folyamatos fejlesztést, az új anyagok és technológiák alkalmazását. Eszközparkunkat látványosan fejlesztettük, a termelékenységet új és korszerű gépek, eszközök biztosítják. A Megbízó elégedettsége kiemelten fontos számunkra, ennek érdekében az általa támasztott követelmények fontosak. A minőségi munkához szükségesek a minőségi alvállalkozók, ezen a téren jól bejáratott együttműködést ápolunk szakági kivitelezőkkel. Cégünk elkötelezett a környezetvédelem fontossága mellett, ezért olyan technológiákat alkalmazunk, amelyek során minél kevesebb környezetterhelő hulladék keletkezzen. A szelektív hulladékgyűjtés alapvető elvárás cégünknél.

A tiszta és rendezett munkakörnyezet, a megfelelő munka és védőfelszerelések biztosítása alapvető elvárás.

Értékeink

Cégünk szlogenjét véve alapul, a legfontosabb értékünk a minőségi munka fenntartása. Tevékenységünk minden részletét áthatja a minőség iránti elkötelezettség.

A tervezési feladatokat, megrendelőink minden kívánságát betartva végezzük. A színvonalas munkavégzés kiemelt feladata minden alkalmazottnak, a munkavégzés minden területén. Csapatunkat ennek megfelelően építettük fel, tapasztalt, a minőség iránt elkötelezett szakemberekkel dolgozunk együtt.

A magasépítés minden területét lefedjük, új lakóházak és intézmények építése, felújítása, energetikai korszerűsítése, ipari létesítmények építése, mezőgazdasági épületek kivitelezése. Cégünk gépparkja minden területre biztosított, rendelkezünk földmunkagépekkel, betonszivattyúval, vakológéppel, zsalu és állványrendszerrel, toronydaruval.

Nálunk: „ A minőség nem alku tárgya!”

Munkatársaink

Papp Gyula

Papp Gyula

ügyvezető

Papp Lóránt Octavian

Okleveles építőmérnök

Építőmérnöki oklevelemet 1984-ben szereztem. Tagja vagyok a Magyar Építész Kamarának és a Magyar Mérnöki Kamarának. Tervezői, szakértői, műszaki ellenőri és felelős műszaki vezetői jogosultságokkal rendelkezem. Egyéni vállalkozóként tevékenykedtem 1992-től, 2013-ban  megalapítottam az ANLOMA Korlátolt felelősségű társaságot.

Jelenleg a cég tulajdonosa és ügyvezetője vagyok.

Építőmérnöki oklevelet szerzett a BME Építőmérnöki karán 2015-ben.

Első munkahelye a Merkbau Kft volt.

Családi vállalkozásunkat erősíti 2019-től mint építésvezető.

Széchenyi Plusz logó